Welkom

Welkom bij Gerard Bosman Woninginrichting. 

Op deze website kunt u meer informatie vinden over mijn diensten, ik lever en stoffeer alle soorten vloerbedekking. Evenals alle soorten raambekleding.

Official dealer: Luxaflex - Silent Gliss - Interstil 

 

Bent u opzoek naar een nieuwe passende vloer? Ik lever en leg verschillende soorten vloeren. daarnaast het leveren en leggen van diverse vloeren ben ik specialist in raambekleding en rail roede garnituren. Tevens lever en plaats ik dakramen met bijbehorende producten van Luxaflex.

Graag kom ik bij u langs voor een persoonlijk advies. 
 
Marmoleum
Marloleum vloeren zijn duurzaam en comfortabel. Het is een stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. 

Tapijt 
Tapijt is het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Dat is niet voor niets. Tapijt is in een combinatie van aantrekkelijke eigenschappen. Er bestaat een grote veerlzijdigheid aan tapijten. Tapijt is in oneindig veel verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder interieur en elke ruimte wel een geschikt soort tapijt.

PVC Vloer
Een PVC vloer is nog niet heel lang een begrip in Nederland. Echter op dit moment een vloer waar veel vraag naar is. Dit komt mede door haar positieve eigenschappen. PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Hieronder de krachtige eigenschappen van de PVC vloer. 
 
- zeer duurzaam produkt, hoge sluitvastheid
- geribbeld oppervlak, in gebruik stroef
- geschikt voor vloerverwaring
- gemakkelijk in onderhoud en hygiene
- gunstige prijs / kwaliteit verhouding
- dun materiaal hierdoor geen problemen met hoogte van deuren, enz.
- geen klots geluid zoals bij zwevende laminaat of parketvloeren
- het kan strak tegen de plint of muur gelegd worden


Official dealer van:

Silent Gliss                                                        Luxaflex